✓ Українська мова

Українська мова курси англійської французької німецької польської українськоїПопулярність української мови зростає з кожним днем ​​дедалі більше. На це відповідним чином відреагувала влада України, прийнявши в квітні 2019 році Закон України щодо української мови.

Нагадаємо, що за Законом України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» від 5 квітня 2019 № 2704-VIII діє зобов’язання застосовувати українську мову на території України в різних сферах, освіти, науки, культури, засобів масової інформації, державної сфери тощо

English-Lend не підпадає під обов’язок викладати українську мову відповідно до цього Закону, але зате багато потенційних клієнтів школи дуже навіть підпадають.

І хоча українська мова не відноситься до категорії іноземних, в English-Lend на прохання клієнтів відкрита нова програма вивчення української мови.

Для Вас завжди відкрита полілінгвальна школа Е-Ленд по вивченню англійської та інших іноземних мов методом занять онлайн та в школах, неподалік від станцій метро Шулявська та Вокзальна, на площі Космонавтів та Севастопольській, біля Караваєвих Дач, Єреванської, Лобановського, Повітрофлотського проспекту, Чоколівки, вулиці Антонова, в Солом'янському та в інших районах Києва, для бізнесу, корпоративних та приватних клієнтів, із репетиторськими курсами та уроками, по Україні та для українців у всьому світі віддалено через Інтернет та Скайп, з підготовкою до тестів та екзаменів, з навчанням граматики дистанційно та офлайн, досвідченим та початківцям, зі Спікнг Клабом – Вашим найкращим розмовним клубом, з нуля та на будь-який рівень, для дорослих та дітей-школярів.

👉 Версію сторінки англійською та іншими мовами можна переглянути за допомогою онлайн‑сервісу Google Translate:

EnglishFrenchGermanPolishUkrainian

 

Запитання щодо навчання

✎ Які райони Києва включає в себе мережа Е-Ленд для навчання?

Наші пункти навчання розташовані в різних мікрорайонах Києва, таких як Севастопольська площа, Чоколівка, Солом'янка, Вокзальна, Повітрофлотський проспект, Єреванська, Антонова, Космонавти, Караваєві Дачі, Лобановського, Шулявка та інші.

✎ Як школа Е-Ленд готує до міжнародних іспитів, таких як IELTS та TOEFL?

Ми маємо спеціальні програми для підготовки до міжнародних іспитів, зокрема IELTS та TOEFL, де акцент робиться на потрібних навичках та стратегіях для успішного складання тестів.

✎ Як відбувається навчання за методом онлайн у школі Е-Ленд?

Ми пропонуємо онлайн-курси та заняття через Скайп для учнів з будь-якого регіону України та навіть для українців за кордоном, забезпечуючи високий рівень доступності та зручності.

✎ Чи можливе навчання в школі Е-Ленд через Інтернет для українців за кордоном?

Так, ми пропонуємо віддалене навчання через Інтернет та Скайп для українців у всьому світі, незалежно від їхнього місця перебування.

✎ Чи включено в програму школи Е-Ленд підготовку до міжнародних іспитів?

Так, ми пропонуємо інтенсивні курси підготовки до різних міжнародних іспитів, таких як ЗНО, ЄВІ, IELTS та TOEFL для студентів на будь-якому рівні вивчення мов.

 

Найкраща практика

Слухайте англійську музику та пісні на іноземних сайтах і намагайтеся зрозуміти їх сенс:
  • Ultimate-guitar.com — музичні файли та тексти. — Ваше джерело №1 для акордів, гітарних табів та акордів. Повний архів вкладок із понад 1 100 000 вкладок! Уроки гри на гітарі.
  • Premiumbeat.com — музика. — Розкажіть свою унікальну історію за допомогою унікального саундтреку.
  • Last.fm — музика. — Досліджуйте найкращу музику на основі Ваших Scrobbles.
  • Pitchfork.com — музика. — Найцікавіші та найважливіші нові альбоми, що виходять сьогодні.
  • Soundcloud.com — музика. — Звукова хмара. Відкривайте, транслюйте та діліться постійно зростаючою комбінацією музики від нових і провідних виконавців з усього світу.
Переглядайте якомога більше англійських фільмів та кінокартин іншими мовами:
  • Themoviedb.org — фільми. — Ласкаво просимо. Мільйони фільмів, телешоу та людей, які потрібно відкрити. Досліджуйте зараз.
  • Fandango.com — фільми. — Дивіться трейлери, читайте огляди фільмів тощо на Fandango.
  • Wcofun.com — мультфільми. — У нас є широкий вибір мультфільмів та аніме, які Ви можете дивитися в HD та високій якості безкоштовно.
  • Tf1.fr — телевізійна мережа (французька). — Усі ваші повтори у HD- якості без рекламних перерв!
  • Discovery.com — телевізійна мережа. — Дивіться улюблені шоу Discovery Channel про науку, технології, природу тощо на Discovery.com.
Відвідуйте англійські сайти та сторінки носіїв інших мов без застосування перекладача:
  • Typepad.com — блог. — Поділіться своїми захопленнями зі світом.
  • News.yahoo.com — новини. — Останні новини та заголовки від Yahoo! Новини. Отримуйте останні новини та детальне висвітлення за допомогою відео та фотографій.
  • Deviantart.com — образотворче мистецтво. — DeviantArt — це місце, де процвітають мистецтво та спільнота. Досліджуйте понад 350 мільйонів творів мистецтва, спілкуючись із колегами- митцями та ентузіастами мистецтва.
  • Spiegel.de — журнал (німецька). — Провідний сайт новин Німеччини. Все важливе від політики, бізнесу, спорту, культури, науки, технологій тощо.
  • Web.de — розважальний ресурс (німецька). — Найпопулярніший інтернет- портал у Німеччині з пропозицією всього, що пов’язано з пошуком, спілкуванням, інформацією та послугами.

    Відкрити повний список